Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2008

ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ


Με αφορμή τα επικριτικά σχόλια που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το θέμα της απελευθέρωσης αλιευμάτων και το επίμαχο blog, προέκυψε θέμα ακόμα και για το τι αρεσκόμαστε να φοράμε (τέτοια σοβαρότητα έχουμε δλδ.,).
Να πληροφορήσω τους κυρίους αυτούς και τα φερέφωνά τους (μην ξεχνάμε και τις κυρίες), πως στερούνται χιούμορ (κοινώς είναι ανέραστοι) και πως δεν μπορούν με κανένα τρόπο να μας συνδέσουν με το επίμαχο κείμενο του blog. Η παραπάνω φωτογραφία, όπως οι προηγούμενες και οι επόμενες που θα ακολουθήσουν, αποτελούν μια εξαιρετική δουλειά (των Surfnews) ενός εκπληκτικού καλλιτέχνη στο χώρο μας. Καυτηριάζει με την μοναδική του έκφραση (σατυρική, κωμική και ταυτόχρονα επίκαιρη) όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας (στο χώρο της ερασιτεχνικής αλιείας κυρίως). Τα πρόσωπα είναι υπαρκτά (πως θα μπορούσαν να μην είναι άλλωστε;) ενώ υπάρχει και η σχετική συγκατάθεση όλων γι' αυτό. Είναι δουλειές φτιαγμένες με πολύ κόπο και φαντασία με τη χρήση του Photoshop και το μόνο που απαιτείται να υπάρχει, είναι οι φωτογραφίες των προσώπων που θα απεικονίζονται κάθε φορά. Αν κάποιος τώρα, ζηλεύει, νιώθει μοναξιά ή αισθάνεται κομπλεξικά που δεν ασχολούνται μαζί του τα Surfnews, δεν έχει παρά να μας στείλει μερικές φωτογραφίες του σε διάφορες εκφράσεις. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς...

Υ.Γ. Εάν κάποιοι τώρα (ονόματα δεν λέμε) δεν σταματήσουν να χλευάζουν τα Surfnews, τους υπόσχομαι πως θα αναρτήσω φωτογραφίες τους χρησιμοποιώντας το υλικό που ήδη έχω στα χέρια μου κι ας είναι ελάχιστο. Μετά, ας έρθουν να μου πουν αν τους άρεσε ή όχι. Μηνύσεις θα δεχτώ, στη μια και μοναδική περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν θα τους ικανοποιεί απόλυτα.
Συνεχίζεται...


Creative Commons License
Αυτό έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

1 σχόλιο:

observ8 είπε...

filaraki h varka piso einai dikia mou
kai apagoreuete na thn vgazeis fora partida


ps. asxeto
alla tha itan oreo ena surfnews eksofilo me titlo
ta PTOMOFAGA SKOULIKIA aka "by psaras"